De weg van licht, liefde en kracht

 

 

Hoe? Vertel me hoe…

Z
Hoe laat ik meer liefde in mijn leven stromen?
Z
Hoe laat ik mijn creativiteit weer meer stromen?
Z
Hoe geniet ik weer van het werk dat ik doe?
Z
Hoe blijf ik trouw aan mezelf?
Z
Hoe leef ik vanuit mijn kracht?
Z
Hoe herken ik mijn valkuilen?

Trouw zijn aan jezelf, leven vanuit liefde

Voor het begin van de winter is het altijd fijn om je immuunsysteem een extra boost te geven. Met het in beeld brengen van welke fysieke ongemakken verbonden zijn met de conditie van je lever kun je gericht aan de slag gaan. Veel basis burn-out klachten en overgangsklachten hebben met de conditie van je lever te maken. Het is bijzonder dat de traditionele geneeswijzes zoals de Ayurveda en de Chinese leer de lever centraal zetten in het onderzoek van klachten en de lever dan ook als eerste aanpakken om het gehele lichaam zo gezond mogelijk te maken en te houden.

De serie yoga houdingen zijn of kalmerend of stimulerend voor de lever.  Beide soorten van houdingen kunnen samen met veranderingen in je voeding een substantiële bijdrage zijn aan een verbetering van je energie en je algehele welbevinden. Naast een hele praktische benadering,  dus qua het doen van yoga én afhankelijk van het soort klachten de aanpassingen in je voeding, is er nog een stuk bewustwording nodig. Wat heeft je lever je te vertellen over hoe je in je leven staat. Wat kun je helder krijgen in je leven over hoe je je leven leeft en waar je lever dus blijkbaar niet blij van wordt. Waar kun je met de inzichten vanuit dit programma een verschuiving  in bewerkstelligen zodat je niet zo veel meer ‘op je lever’ hebt en je naast een fysieke ontgifting ook aan een emotionele ontgifting kunt werken. Het inzicht in hoe de balans is tussen de drie dosha’s: Vata, Pitta en Kapha kan je daarbij helpen. De mooie Hert-Tijger-Olifant meditatie in dit programma zal je vast en zeker helpen in het bewustwordingsproces en de beste kwaliteiten van de drie in je naar boven helpen te halen.

Het inzicht wat je dan verder opdoet door je te verdiepen in Human Design en Gene Keys is dan een soort kers op de taart in het inzicht hoe je in je leven staat. Waar je leven over gaat en hoe je tot een diepe zelf-acceptatie kan komen door het inzicht in je strategie om belsissingen te nemen, in de openheid van je energiecentra en hoe je in je schauwkanten talenten kunt ontdekken en hoe je talenten mogen uitgroeien tot verlichtende kwaliteiten in jezelf en in je leven.

Na deze online training heb jij:

\

Inzicht in wat je levenswerk is

\

Zie je waar je naar toe kunt groeien

\

Heb je meer inzicht in wat jou gezond en stralend laat zijn

\

Heb je een duidelijk beeld van wat jouw doel is in dit leven

\

Voel je meer liefde voor jezelf, je werk en je omgeving

\

Heb je zicht op wat en wie je aantrekt in dit leven

\

Kijk je terug op de eerste 21 jaar van je leven

\

waardoor je inzicht hebt hoe je IQ, je EQ en SQ zich ontwikkelt hebben

\

Je diepste verwonding kun je helen en inzetten als dat wat jij de wereld te brengen hebt

\

Met welke mensen je een team wilt vormen om je levenswerk vorm te geven

\

Zie je hoe inzet en dienstbaarheid het beste in je naar boven haalt

\

Weet je waar je bij het maken van beslissingen naar wilt luisteren

\

Verdwijnt het gevoel van stagnatie en vastlopen

\

Stroomt je energie weer rijkelijk

\

Komt je kern door alle lagen heen naar buiten toe

Pakket & Prijs

Yogi met vreugde en wijsheid!

Mijn naam is Sabrina van den Berg en ik geniet van het delen van mijn inzichten en kennis opgedaan in 35 jaar beoefening en bestudering van yoga en meditatie. In al die jaren is het toepassen van yoga in mijn dagelijkse leven het allerbelangrijkste geweest. Als moeder, als partner, als dochter, als mantelzorgster, als yogadocente, als vriendin wil ik leven en in de praktijk brengen wat ik op mijn meditatiekussen ervaar en wat ik voel tijdens mijn yogahoudingen meenemen in mijn dagelijkse activiteiten.

Praktische toepasbaarheid van  mijn yogabeoefening heeft van het begin af aan voorop gestaan. Hoe helpt het om een rustige, stabiele moeder voor mijn dochters te zijn. Hoe helpt het in de intensieve zorg voor mijn moeder.  Hoe helpt het om energie te hebben om veel werk te verzetten. Hoe helpt het om vanuit compassie en mededogen te leven, te reageren, te denken. Hoe helpt het om mijn lichaam met al zijn gevoeligheden in balans te houden.

Ik krijg er energie van om anderen te helpen een weg te vinden door het leven en al zijn uitdagingen. Door mijn ervaring in de praktijk, de jarenlange yogatraining, retraites en de weken van alleen onderweg zijn tijdens mijn pelgrimstocht hebben mijn ervaring van wat De Bron is vergroot en verdiept. Ondertussen ken ik vele wegen naar de bron, die ons allemaal voedt, steunt, helpt, draagt en energie geeft . Ik neem graag anderen mee om de weg te laten zien wat hun voedt, steunt, helpt, draagt en energie geeft.

Het onderweg zijn mag uitmonden in zitten bij de bron. De rust van niets meer hoeven en voelen dat het goed is zoals het is.

#1 Yoga en mindfullness Coach

35 jaar ervaring met yoga, meditatie en leven met aandacht

#2 Schrijfster en pelgrim

Schrijven als een manier om gedachten en inzichten te ordenen. Pelgrimerend op zoek naar antwoorden op levensvragen.

#3 gezonde leefstijl

Biologische, vegetarisch, glutenvrij koken als antwoord op fysieke signalen. Een chemicaliën vrij leven zoekend voor hormoonbalans en optimale gezondheid.

Wat houdt het online programma in?

Het programma is een 10-stappenplan om je lever beter te leren kennen en er zo goed mogelijk voor te zorgen. Deze 10 stappen heb ik in 5 modules verwerkt. Van fysiek en psycholisch inzicht in de werking van de lever. Inzicht in de lever in combinatie van de kennis over het G-Centre in Human Design en de lever in je Activation, Pearl- en Venus sequence binnen Gene Keys.
In dit programma zijn ook een rustgevende of juist stimulerende yogahoudingen, handmudra’s en pranayama oefeningen te vinden. Waarmee je fysiek kunt werken aan het beter laten functioneren van je lever.

De houdingen heb ik in een aantal series uitgewerkt en een voorbeeld toegevoegd hoe je een dagworkshop zou kunnen invullen.

Door inzichten in de conditie van je lever kun je met de kennis vanuit de Ayurveda en de daaruit voortvloeiende voedingtips andere keuzes maken in je voedingspatroon.

Dit programma is mijn eerste online programma en ik heb de video’s en audio’s low budget zelf opgenomen. Indien mogelijk hoop ik deze in de loop van het jaar op te nemen met een professional. Dit verandert niets aan de inhoud, wel aan het uiterlijk. Het is ook echt als een low budget online programma bedoelt om deze kennis waarmee ik al meer dan 10 jaar voor  mijzelf en mijn cursisten werk zo snel mogelijk beschikbaar te maken. Het voordeel is dat je nu niet naar Groningen hoeft af te reizen om een bijscholing bij mij hierover te volgen.

Jij droomt hier toch ook van?

Z
Dat je vol energie de lente in gaat
Z
Dat je de juiste beslissingen in je leven neemt
Z
Dat je met yogahoudingen een echte bijdrage levert aan je gezondheid
Z
Dat je passend eet, kloppend bij wie jij bent en wat jouw lever nodig heeft
Z
Dat je weet wat je kunt doen om je gezondheid zo optimaal te ondersteunen

Wat zeggen anderen over dit traject?

“Ik ben een alleskunner. Soms deed ik iets in flow, maar vaker nog o wilskracht. Steeds meer verlangde ik naar dat heerlijke gevoel van geïnspireerd werken, maar ik had geen idee hoe ik ernaar terug kon keren.

Toen kwam Sabrina in mijn leven. Ze heeft me wegwijs gemaakt in de wondere wereld van Human Design en Gene Keys. Met haar onmetelijke kennis en wijsheid liet ze me kennismaken met hoe ik wereklijk in elkaar zit. Liet me naar mijn schaduwkanten kijken – echt niet altijd leuk, maar wel erg nodig om je patronnen te leren kennen – en wees me op mijn bijzondere talenten.

Ik voel meer zelfliefde en snap nubeter hoe ik op de golven van het leven stap. Het traject bracht me dichter bij mezelf en ik weet nu nog beter wat ik hier te doen heb. Met haar humor en enthousiasme overstelpt ze je met kennis, opdrachten en inzichten. Het is studeren, refelcteren en contempleren. Dag in , dag uit. Letterlijk.

Dankbaar kijk ik terug op en intense 10 maanden waarin ik gigantisch veel heb geleerd. En tegelijkertijd weet ik: dit is pas het begin.

Jantien van Driel, schrijfster, Copyschool voor ondernemers en cursusleidster over inclufsief taalgebruik

“Je bent prettig om naar te luisteren, je hebt een rustig manier van praten en een fijne stem. “

Corine van Zoelen, de yogabusinesscoach en yogadocente

Veel gestelde vragen

Voor wie is dit pogramma bedoelt?
Voor yogadocenten en -liefhebbers die een kant-en-klaar pakket willen om op fysiek, psycholgisch en met voeding de conditie van hun lever willen verbeteren.
Hoe lang duurt dit traject?
Het zijn 5 modules waar je mee aan de slag kunt gaan. Afhankelijk van de conditie van je lever kun je in een aantal weken en anders een aantal maanden verandering opmerken.
Is dit een online training?

Dit is een online training waarbij je vragen kunt stellen in de besloten Facebook groep waar ik je dan persoonlijk verder begeleidt. Natuurlijk is het altijd mogelijk om nog een extra deel persoonlijke live begeleiding in te kopen.

 

Wanneer start dit traject?
Vanaf het moment van aankoop is het programma online beschikbaar en je kunt dus ieder gewenst moment starten.
Tot wanneer geldt deze herfstaanbieding?
Deze herfstaanbieding is geldig in de maand november. 

Lever, je innerlijk kompas

op de weg naar energieherstel