Human Design in Kleur

In je element met Human Design

 

 

Herkenbaar?

Z
Wil je je Human Design kaart echt goed leren begrijpen, maar onthoud je al die cijfers nooit van z’n leven?
Z
Wil je Human Design  gaan toepassen om je kinderen, je partner en anderen echt tot hun recht te laten komen?
Z
Wil je vlot doorhebben waar je met iemand een match hebt en waar de valkuilen in een (werk-)relatie zitten?
Z
Wil je meer dan je Strategie & Autoriteit volgen? Wil je weten hoe je het beste kunt ondernemen? In welke omgeving je het beste tot je recht komt?
Z
Wil je leren surfen over de energie in de wereld? Meer doen dan proberen zoveel mogelijk jezelf te blijven in deze turbulente tijden?
Z
Wil je graag zelf aan de slag met jouw Human Design kaart en van je naasten, maar heb je geen idee waar te beginnen?

Trouw zijn aan jezelf, leven vanuit liefde

 

Human Design en de Gene Keys zijn eindelijk heel veel terrein aan het winnen in Nederland. Eindelijk zijn er meer mensen die er van gehoord hebben en het willen toepassen in hun gezin, in hun relatie en werkende leven. In 2007 was het wel anders. Mensen keken me glazig aan als ik er enthousiast over begon te vertellen. Eindelijk de gebruiksaanwijzing bij mijn kinderen, eindelijk de boost voor de zelfacceptatie van mezelf. Het omarmen van het feit dat ik als reflector niet functioneer als 99% van de mensheid was een opluchting. Jarenlang yoga beoefenen en mediteren om met alles wat er bij me binnenkwam goed om te gaan. Om het emotionele stuk in mijzelf te temmen. In al die jaren heb ik geleerd om trouw te zijn aan mezelf, te leven vanuit liefde en vooral ook het beste uit de ander naar boven te halen door inzicht in wie ze zijn, hoe we elkaar aanvullen, versterken of wellicht gewoon helemaal niets gemeen hebben. En dan toch te weten dat als je mensen uitnodigt of gesloten vragen stelt of tijd geeft om hun emotionele golf te doorlopen er heel veel mogelijk is in een relatie.

Ik vind de kennis van Human Design een zegening. Het begrip wat er door ontstaat. De wegen die er zijn om elkaar beter te begrijpen. Om je kind de ruimte te geven zoveel mogelijk als zichzelf op te groeien, niks afleren, maar juist de innerlijke autoriteit helpen versterken en vergroten. Ze leren om naar hun eigen gevoel te luisteren en dat je Projector of Manifestor kind echt niet hetzelfde hoeft te doen als die kleine MG stuiterbal.

Door de Gene Keys heb ik vooral geleerd dat schaduwkwaliteiten zoals ongeduld en twijfel een ingang zijn om bij je talent van geduld en onderzoek uit te komen. Zo heb ik geleerd dat we allemaal een kans hebben om een betere versie van onszelf naar boven te halen, in het licht te laten verschijnen, als we juist de schaduw omarmen en zien als een ingang naar een andere kwaliteit. Voor mij is het niets leuker dan mensen te helpen inzien wat een geweldige kracht en energie ze in zich hebben en hoe ze dat het beste naar buiten kunnen laten komen.

 

Met deze online training ga je aan het werk met:

Je eigen Human Design kaart in kleur te maken

Leer je van alles over de Human Design mandala

Krijg je inzicht in hoe de 9 energiecentra werken

Ontdek je de kwaliteiten van iedere poort in je design

Gaan kleuren je helpen om die kwaliteiten te begrijpen

Ontdek je hoe de hexagrammen uit de I Tjing je onschatbare kennis geven door kleur

Ontdek je wat jouw element is en hoe zich die verhoudt met de andere 4

Wat je in je leven qua mensen en gebeurtenissen aantrekt

Waar je kracht ligt in je werk als zelfstandig ondernemer of als werknemer

Wat juist jij te brengen hebt in een samenwerking met anderen

Zie je hoe inzet en dienstbaarheid het beste in je naar boven haalt

Weet je waar je bij het maken van beslissingen naar wilt luisteren

Verdwijnt het gevoel van stagnatie en vastlopen

Stroomt je energie weer rijkelijk

Is het welzijn van jezelf en de ander je belangrijkste motivatie

Pakket & Prijs

Human Design Yogi met vreugde en wijsheid!

Mijn naam is Sabrina van den Berg en ik geniet van het delen van mijn inzichten en kennis opgedaan in meer dan 35 jaar beoefening en bestudering van yoga en meditatie. Werkelijke diepe acceptatie van mezelf, wie ik ben en hoe ik het leven ervaar kwam door de inzichten die ik heb gekregen door het bestuderen van Human Design en Gene Keys. In 2007 kruiste het mijn pad en heeft het me daarna in heel veel situaties geholpen in het maken van keuzes, maar ook in mijn taak als moeder van een Manifestor en een Manifesting Generator dochter. Ook in jarenlange mantelzorg van mijn Projector moeder heeft Human Design me geholpen in het begrijpen van hoe ze was, wat ze nodig had en hoe ik met haar verbittering kon omgaan.

Het volgen van mij maancyclus als Reflector ben ik bewust gaan doen tijdens mijn pelgrimstocht naar Rome. Door heel weinig contact met andere mensen te hebben, soms maar een uurtje per dag, kon ik me beter afstemmen op de stand van de maan en de invloed van de zon, aarde en andere planeten.

Praktische toepasbaarheid van Human Design in het laten opgroeien van onze dochters, zonder dat ze zelf kennis hadden van strategie, autoriteit, PHS of hun beste omgeving heeft volgens mij wel tot een mooi resultaat geleid.  Nog steeds helpt het me om een rustige, stabiele moeder voor mijn dochters te zijn en een oma die onvoorwaardelijk van haar kleinkinderen houdt. Ze in hun eigenheid stuk voor stuk even veel lief heeft. Human Design en de Gene Keys helpen me om vanuit compassie en mededogen te leven, te reageren, te denken.

Ik krijg er energie van om anderen te helpen een weg te vinden door het leven en al zijn uitdagingen.

#1 human design Yogi en mindfullness Coach

Meer dan 35 jaar ervaring met yoga, meditatie en leven met aandacht, meer dan 15 jaar ervaring met Human Design & Gene Keys

#2 Schrijfster en pelgrim

Schrijven als een manier om gedachten en inzichten te ordenen. Pelgrimerend op zoek naar antwoorden op levensvragen.

#3 gezonde leefstijl

Biologische, vegetarisch, glutenvrij koken als antwoord op fysieke signalen. Een chemicaliën vrij leven zoekend voor hormoonbalans en optimale gezondheid.

De inhoud van het online programma

8 weken lang met een groepje geïnteresseerden samen onderweg zijn. Door met elkaar te werken aan een beter inzicht in een Human Design kaart gaat er een wereld van mogelijkheden voor je open. Om betere keuzes te maken, om je eigen talenten en mogelijkheden meer naar buiten te laten komen. Door het inizcht in wat voor jou misschien als heel gewoon aanvoelt, voor een ander bijna niet te begrijpen is. Gewoon door een ander design, door een andere strategie, door een andere combinatie van hexagrammen, centra en lijnen.
Het programma is een 8-stappenplan om je eigen Human Design kaart goed te leren kennen, maar ook die van je dierbaren. Kleur gaat je daar bij helpen. Jouw kleur en die van anderen gaan ontdekken in een kaart geeft zoveel inzicht. Door er werkelijk mee te werken, door te kleuren, verschillende kaarten met elkaar te vergelijken en samen te voegen ga je zoveel meer in een Human Design kaart zien.

Voor iedere groepsessie zijn er start opdrachten en daarna verwerkingsopdrachten. Zo ga je daadwerkelijk met je eigen kaart leren lezen en oefen je ook met andere kaarten. Hoe beter je jezelf begrijpt via Human Design en hoe goed je ander door de Human Design lens ziet, hoe meer acceptatie, hoe meer liefde en begrip er ontstaat en heb je ook tools om het beste in de ander naar boven te halen. Ook als die ander niets van Human Design weet.

Human Design en de Gene Keys is kennis en materiaal waar je mee mag experimenteren, ontdekkingen mee gaat doen door de jaren heen. Na 16 jaar doe ik nog steeds nieuwe inzichten op en heb ik mappen vol kaarten met analyses gemaakt. Puur om de ander en mezelf zoveel mogelijk te begrijpen en wegen te ontdekken om hiermee een bijdrage te zijn aan de mensen om me heen.

Als je een Projector uitnodigt, als je gesloten vragen aan iemand met een sacrale autoriteit stelt, als je snapt wat een open of ingevuld centrum betekent, als je ziet hoe er wel of geen verbindende lijnen zijn dan kun je er rekening mee houden, dan kun je een aanvulling zijn. Haal het beste uit jezelf omhoog en doe het tegelijkertijd voor de mensen om je heen.

Zo wordt de wereld een stukje mooier!

Jij droomt hier toch ook van?

Z
Dat je kinderen helemaal als zichzelf kunnen opgroeien
Z
Dat je de juiste beslissingen in je leven neemt
Z
Dat je door inzicht vol geduld en met compassie op de ander reageert
Z
Dat je wat je diep van binnen als je meest eigene zelf voelt naar buiten kunt laten komen
Z
Dat je helemaal je kleurrijke zelf kunt zijn en geniet van de kleurrijke mensen om je heen

Wat zeggen anderen over mijn begeleiding?

“Ik ben een alleskunner. Soms deed ik iets in flow, maar vaker nog op wilskracht. Steeds meer verlangde ik naar dat heerlijke gevoel van geïnspireerd werken, maar ik had geen idee hoe ik ernaar terug kon keren.

Toen kwam Sabrina in mijn leven. Ze heeft me wegwijs gemaakt in de wondere wereld van Human Design en Gene Keys. Met haar onmetelijke kennis en wijsheid liet ze me kennismaken met hoe ik werkelijk in elkaar zit. Liet me naar mijn schaduwkanten kijken – echt niet altijd leuk, maar wel erg nodig om je patronen te leren kennen – en wees me op mijn bijzondere talenten.

Ik voel meer zelfliefde en snap nu beter hoe ik op de golven van het leven stap. Het traject bracht me dichter bij mezelf en ik weet nu nog beter wat ik hier te doen heb. Met haar humor en enthousiasme overstelpt ze je met kennis, opdrachten en inzichten. Het is studeren, reflecteren en contempleren. Dag in , dag uit. Letterlijk.

Dankbaar kijk ik terug op en intense 10 maanden waarin ik gigantisch veel heb geleerd. En tegelijkertijd weet ik: dit is pas het begin.

Jantien van Driel, schrijfster, Copyschool voor ondernemers en cursusleidster over inclusief taalgebruik

Lieve Sabrina,
Dank je wel voor de bijzondere begeleiding de afgelopen 3 maanden. Een waanzinnig bijzonder Human Design traject. Ik stond op een kruispunt en het voelde alsof alle wegen doodlopend waren.
Weer voelen, ervaren mijn schaduwkanten ontmoeten. Er doorheen gaan samen met jou heeft er toe geleid dat alle wegen weer open gingen met zoveel nieuwe mogelijkheden. Maar, ik moest echt durven loslaten, de leegte in gaan.
Deze nieuwe mogelijkheden geven heel veel inspiratie., ik ben blij. Mijn hart volgen mogen zijn wie ik ben. Loslaten en weer toelaten en, weer een behoorlijke stap dieper in verbinding met mijzelf.
Wat ik zo bijzonder vind aan jou is jouw onvoorwaardelijke zijn en niets is je te gek, alles is bespreekbaar.
Jij kan intunen en meebewegen, het diepste liefdevol aanraken waardoor je weer door kan met veel inspiratie, inzichten en bewustwording. En, hahaha met ook heel veel lol! Wat heb jij een kennis zeg, ongelofelijk!
Sta je op een kruispunt of wil je inzicht in levensvraagstukken, ik gun iedereen Sabrina!
Ria Suyderhoud, Yoga Danza & Ecstatic Dance, Retraites en Teacher trainingen

Veel gestelde vragen

Voor wie is dit pogramma bedoelt?
Als je echt geínteresseerd bent om met Human Design te gaan experimenteren en je echt zelf wilt begrijpen hoe de ‘puzzel’ in elkaar steekt.
Hoe lang duurt dit traject?
Er zijn 8 online sessies, iedere twee weken een sessie.
Is dit een online training?

Dit is een online groepstraining. Met max. 6 mensen gaan we via zoom iedere week aan het werk. Lesmateriaal zoals lees- en werkboeken vind je in de online leeromgeving. Ook staan daar korte video’s ter verduidelijking.

 

Wanneer start het groepstraject?
De eerst volgend e training start op woensdag 24 mei
Tot wanneer geldt de pilot aanbieding?
Voor de groepssessie tot aan de start op 24 mei. Voor het individuele traject is er een aparte aanbieding voor iedereen die de week Kleuren en Spelen met Human Design heeft gevolgd: 21% korting

Human Design in Kleur

om volledig tot bloei te komen